Faciliteter

Bibliotek

Designskolen Koldings bibliotek er et uddannelsesbibliotek for skolens studerende og ansatte. Fokus er på design, kunsthåndværk, grafisk design, mode, tekstil og designmetoder. Biblioteket rummer ca. 20.000 bøger og abonnerer på ca. 70 tidsskrifter.

Søg i bibliotekets database

Åbningstider
Mandag-torsdag: 9.00-15.00
Fredag: 9.00-13.00

Kontakt

Kantine

Kantinen er skolens samlingssted og tilbyder friske og sunde retter ofte med sydlandske og asiatiske inspirationer og krydderier. Maden er så vidt muligt økologisk og lavet fra bunden. Den daglige frokostbuffet indeholder salater og forskellige slags dip, dressinger og varme middagsretter - altid med en vegetarisk variant. Derudover tilbyder kantinen friskbagt brød og kage hver dag.

Designmåltid
Ved udlejning af Designskolen Koldings faciliteter (til arrangementer, møder, receptioner o.l.), leverer kantinen også forplejning – et såkaldt designmåltid.

Et designmåltid er en skræddersyet madoplevelse, skabt af køkkenpersonalet i samarbejde med nogle af skolens designere. Et designmåltid tager udgangspunkt i - og bliver nøje tilpasset - det emne, tema eller arrangement, I arbejder med eller er vært for.

Se mere under Rundvisning og lokaleleje.

Åbningstider
Mandag, tirsdag, torsdag: 8.30-14.30
Onsdag: 10.00-13.00
Fredag: 8.30-13.30

Kontakt

Butikken - Materialesalg for Mode og Tekstil

På 3. sal butikken for materialesalg. Her kan man forsyne sig med garn, tekstiler og øvrigt tilbehør. Butikken er kun forbeholdt skolens studerende og ansatte. 

Åbningstider:

Hverdage: 14.30 - 16.00

Kontakt

Værksteder

Designskolen Kolding vægter praksis højt og prioriterer gode værkstedforhold, hvor de studerende kan arbejde med materialet 1:1. Det er i værkstederne, at de studerende eksperimenterer med faget og udvikler deres arbejdsmetoder. Og her, at akademisk metode og praksisbaseret forskning mødes.

Skolens værksteder har en central funktion i uddannelsen og består af computerværksteder, video- og lydredigering, grafik- og trykværksted, foto, modelværksted for arbejder i træ, metal, plast m.m., værksted for væv, strik, pels og tekstiltryk samt tilskærer- og syværksted.

Gå på opdagelse i værkstederne

Auditorium

I efteråret 2013 indviede Designskolen Kolding et nyt auditorium med plads til 100 personer. Auditoriet rummer det nyeste inden for lyd-, lys- og AV-udstyr.

IT

IT-enheden understøtter uddannelsen med faciliteter over hele skolen. IT indgår i undervisningen på alle specialer. Fra værkstedskurser i Photoshop og Indesign til mere avancerede digitale værksteder og laboratorier til udvikling af computerspil. Der er trådløst netværk overalt på skolen.

Kontakt