Interesse for ny optagelsesprocedure

Mere end 600 gik igennem dørene, da Designskolen Kolding bød velkommen til Åbent Hus

Musik i bananer, velkomstkomité og rundvisninger var blot noget af de besøgende kunne opleve ved Designskolen Koldings Åbent Hus arrangement. I dagens anledning var Designskolen fyldt med udstillinger af projekter, portfolier og kollektioner, og de besøgende kunne stille spørgsmål til de studerende om alt fra eksamen til byen og det sociale liv. De besøgende kunne ligeledes høre nærmere om studieretninger, linjer og ny optagelsesprocedure. Især sidstnævnte var der stor interesse for.

- Rigtigt mange spurgte til den nye optagelsesprocedure. De synes det var fedt, at vi har åbnet op for den mulighed, lyder det fra leder af international innovation og underviser på Kommunikationsdesign Barnabas Wetton.

Skolens nye optagelsesprocedure betyder, at ansøgere ikke længere skal aflevere en tidskrævende hjemmeopgave, men i stedet prøve sin kreativitet af på en intens boot-camp. Den første del af ansøgningen foregår fortsat via den koordinerede tilmelding. Opfylder man disse krav bliver man bedt om at sende eksempler på sit arbejde som man medbringer til boot-camp. Her bliver man vurderet på både individuel indsats og ens evne til at arbejde i grupper. Slipper man godt igennem, bliver man inviteret til en personlig samtale.

- Vi vurderer ikke kun ansøgerens arbejdsevner, men også om de har vilje til at gennemføre studiet, lyder det fra prorektor Lone Dalsgaard.

 

Ansøgningsfristen til bacheloruddannelsen er den 15. marts kl 12.00
Ansøgningsfristen til kandidatuddannelsen er den 1. maj kl. 12.00