Blåstemplet i Milano

Designskolen Kolding nomineret til den prestigefyldte pris MILANO DESIGN AWARD for udstillingen 'REDO Super Supermarket'

Det er første gang nogensinde, at en dansk skole har været nomineret til MILAN DESIGN AWARD. På lige fod med store anerkendte brands som Tom Dixon, COS, DIESEL Living, Cartier, Wallpaper og IKEA er Designskolen Kolding nøje udvalgt i mængden af mere end 2000 udstillere på et område større end 270.000 m2.

Milano Design Award anses for at være 'den internationale designverdens Oscar'.

Milano Design Week, som også går under navnet Fuorisalone, er en af verdens mest betydningsfulde og største events indenfor design. I hundredetusindevis af branchefolk og entusiaster besøger hvert år byen i søgen efter kommende internationale talenter.

MILANO DESIGN AWARD
Milano Design Award udvælger ved hjælp af en international jury Fuorisalones bedste udstillingsdesigns baseret på forskellige parametre: koncept, inddragelse af teknologi, storytelling, involvering og nyskabende formater. En guide til de fyrre bedste udstillinger, som man ikke kommer uden om.

Prisen uddeles under designugen, og selvom skolen ikke vandt i denne omgang, er vi meget stolte og beærede over at blive nomineret.

"Et must-see"
Udstillingen er ligeledes blevet udvalgt til et "must-see" i udstillingsområdet Ventura Lambrate, hvor Designskolen Kolding udstiller. Arrangørerne anbefaler alle, der har travlt, at man som minimum lægger vejen forbi 'REDO Super Supermarket'.