Bæredygtig fremgang til PLUS PACK

Emballagevirksomheden PLUS PACK fik øjnene op for bæredygtighed på Designskolen Kolding. Nu har de vundet tre priser.

 

PLUS PACK var med, da Designskolen Kolding faciliterede et af kursusforløbene i "Bæredygtig fremgang". Det gav dem efterfølgende blod på tanden til i højere grad at italesætte bæredygtighed i udviklingen af nye produkter og løsninger til deres kunder - ikke mindst adressere taktiliteten i deres produkter. Og virksomheden har i den grad opnået fremgang. Med tre anerkendte priser i bagagen kan PLUS PACK nu kalde sig blandt verdens bedste indenfor emballageløsninger. Bevæggrundene for at vinde gik direkte på det bæredygtige materiale, designet og the "haptic feeling". 

Vinder af WorldStar 2018
PLUS PACK vandt, som eneste danske virksomhed i kategorien "fødevarer" den anerkendte WorldStar pris for den attraktive og bæredygtige emballageløsning "Zen Selection TM Platter".

- Vi er rigtig stolte over at have vundet en WorldStar 2018. Vi arbejder hver dag på at udvikle emballageløsninger, som både er brugervenlige og miljøvenlige, så derfor er vi ekstra glade for at blive anerkendt for dette, lyder det fra administrerende direktør Anders Top Haustrup. 

Dommernes votering fandt sted i Rio de Janeiro i starten af november og dommerpanelet bestod af repræsentanter fra 16 emballageforeninger. I alt var der indstillet 318 emballageløsninger fra 38 forskellige lande. Prisoverrækkelsen finder sted den 2. maj 2018 i Queensland, Australien. 

Scanstar 2017
PLUS PACK vandt ydermere to ScanStar priser ved årets skandinaviske prisfest i Lahti, Finland. De to priser blev givet for årets bedste fødevareemballage i Norden og regnes for at være den skandinaviske meballagebranches vigtigste. 

Et kæmpestort, bæredygtigt tillykke til PLUS PACK.

 

Bæredygtig fremgang
Projektet Bæredygtig Fremgang udbydes af Designskolen Kolding i samarbejde med D2i designklyngen.