Design for People

Kandidatuddannelse

Fakta

Varighed
4 semestre (120 ECTS)
Sted
Designskolen Kolding
Ansøgningsfrist
1. maj kl. 12.00
Optagelsesprøve
Ja
Semesterstart
September 2018

Om uddannelsen

Social inklusion har været et fokusområde for Designskolen Kolding gennem flere år, og vi dedikerer en stor del af vores undervisning og vores forsknings- og udviklingsaktiviteter til at arbejde med at forbedre sociale vilkår og skabe værdi. For os er design bindeleddet, der kan skabe rammerne for meningsfuld interaktion mellem mennesker, mellem mennesker og teknologi og mellem mennesker og det omkringliggende samfund.

Med udgangspunkt i en designorienteret tilgang, som fremmer dialog, anvender vi på uddannelsen en bred vifte af designmetoder med fokus på brugerne. Med denne tilgang bliver du i stand til at skabe nye produkter, services og systemer, som giver økonomisk overskud, forbedrer interaktionen mellem mennesker og skaber grobund for meningsfulde sociale relationer.   

Nøgleord:

  • Brugerstudier og oplevelse
  • Interaktionsdesign
  • Servicedesign
  • Organisationskultur
  • Human-teknologi

Udvalgte kandidatprojekter

Design for People understøtter og udfordrer fagområderne industrielt design, modedesign, tekstildesign, accessory design og kommunikationsdesign og lægger dermed op til faglig fordybelse i den tværgående specialisering.

Vi har samlet en række udvalgte kandidatprojekter, der afspejler bredden og dybden i uddannelsen.

Udvalgte kandidatprojekter

Værksteder på Designskolen Kolding

I Designskolen Koldings værksteder kan du arbejde med materialer og producere prototyper og konstant udvikle dit talent i relation til netop dit speciale.

Værksteder på Designskolen Kolding

Søg ind

Vi optager studerende baseret på talent og motivation. Så hvis du har en relevant uddannelse (bachelor eller tilsvarende), så send din ansøgning til os senest 1. maj kl. 12.00.

FAQ

Kontakt

For spørgsmål vedr. optag kontakt Karina Sørensen eller Esther Fuchs.
For spørgsmål vedrørende samarbejder kontakt Eva Kappel.

Gå til Design for Planet