Bliv kandidat i design

Bliv kandidat i design

Fra efteråret 2018 søsætter Designskolen Kolding en ny kandidatuddannelse. Uddannelsen integrerer den klassiske designfaglighed med en tværgående specialisering. Det betyder, at du som kommende studerende skal vælge imellem de tre specialiseringer ’Design for People’, ’Design for Planet’ og ’Design for Play’.

”Vi ønsker at uddanne designere, som forstår at sætte deres faglighed i spil i en samfundsmæssig kontekst. People, Planet og Play er temaer, som vi i forvejen arbejder dedikeret med både i vores undervisning og i vores forsknings- og udviklingsarbejde,” fortæller Eva Kappel, uddannelseschef på Designskolen Kolding.

Men fagligheden smides ikke ud med badevandet. Du skal fortsat tilkendegive, hvilken af fem fagklynger du ønsker at tilhøre: modedesign, tekstildesign, industrielt design, kommunikationsdesign eller accessory design. Og du vil modtage ugentlig vejledning i din designdisciplin.

Vi optager studerende baseret på talent og motivation. Så hvis du har en relevant uddannelse (bachelor eller tilsvarende), så send din ansøgning til os senest 1. maj kl. 12.00.

Læs mere om uddannelsen her

I no longer wish to receive this newsletter.


- - - This is a test version of the newsletter. - - - --96eed0bc7a67e7d39693980ad7d10c48-- --88201b0fea3388a1bbf2ba8a615b2875--