Tag en kandidat i design – enten på fuld tid eller mens du er i arbejde

Tag en kandidat i design – enten på fuld tid eller mens du er i arbejde

Hvis du ønsker at supplere din bachelor i design med en kandidatgrad, har du nu alle muligheder for det. I tillæg til den klassiske toårige uddannelse udbyder Designskolen Kolding nemlig fra september en erhvervskandidat i design som en fireårig deltidsuddannelse til studerende i job.

Vi har desuden redesignet kandidatuddannelsen, så den nu bliver endnu mere relevant for dig og den verden, du er en del af, ved at tilbyde en tværgående specialisering i enten People, Planet eller Play samtidig med, at vi tilbyder faglig sparring og vejledning inden for designdisciplinerne industrielt design, kommunikationsdesign, modedesign, tekstildesign og accessory design.

Uanset hvilken vej du går, giver en kandidatuddannelse på Designskolen Kolding dig mulighed for at underbygge og udbygge den viden og de kompetencer og færdigheder, du har med dig fra din bacheloruddannelse, og på bedste vis kombinere design thinking og design doing.

Bliv kandidat i design – søg ind senest 1. maj kl. 12.00.

Læs mere

I no longer wish to receive this newsletter.


- - - This is a test version of the newsletter. - - - --a76161cd98b6d2a8559caa2c90719ff0-- --0dea381c2b38e71489324870eb029c72--