Obama-fest på Designskolen Kolding

Når Barack Obama på fredag besøger Kolding, deltager Designskolen Kolding i festlighederne med både en særudstilling og en foodtruck, som serverer nogle af Obamas livretter.

På Designskolen Kolding glæder vi os til, at den tidligere amerikanske præsident Barack Obama på fredag gæster Kolding. Derfor har skolen valgt at deltage i byfesten med en række begivenheder, der har Design for Hope som omdrejningspunkt – inspireret af Barack Obama.
Elsebeth Gerner Nielsen introducerede i sin studiestartstale temaet Design for Hope. Det er design som skal give håb til og tro på fremtiden.
I den sammenhæng vil der i stueetagen på Designskolen Kolding være en udstilling med netop Design for Hope som tema. Udstillingen tager – med håbet i centrum – udgangspunkt i skolens tre fokusområder Design for People, Design for Play og Design for Planet og tætte samarbejde med erhvervslivet. Udstillingen åbner fredag, og alle er velkomne til at kigge forbi. I løbet af dagen vil dj’en spille sprød stemningsmusik under udstillingen.

Foodtruck med Obamas livretter
Til gengæld rykker kantinemaden ud i en foodtruck, hvor det vil være muligt for alle at købe nogle af Barack Obamas livretter. Her kan vi tilbyde Prez Obama-burgere efter Good Stuff Eaterys opskrift, chocolate chip cookies efter Michelle Obamas egen opskrift, samt kaffe og cola til favorable priser. Foodtrucken vil være åben fra kl. 10-14.

Også Designskolen Koldings facade bliver klædt festligt på i anledning af den tidligere præsidents besøg på den anden side af gaden. 20 kilometer murersnor i forskellige farver kommer til at skabe et smukt vævet mønster ved hovedindgangen, og nye logoer vil pryde skolens gavle.

To studerende fra Designskolen Kolding, Mira Lange Hansen og Dominika Majewska, er inviteret til at deltage, når Obama besøger Syddansk Universitet i Kolding. Følg deres oplevelser fra arrangementet på Designskolen Koldings Instagram-profil, hvor de vil dele billeder og videoer med hashtagget #designforhope.