Konference

BIN-Norden Conference 2020
21. oktober - 23. oktober
Lego House Billund and the Copenhagen University College

The recognition of the importance of play in childhood is deeply rooted in the Nordic research on child culture. At the same time, it is increasingly difficult to maintain the advocacy for play only driven by the participants without adult facilitation.

Designing for Play in New Nordic Childhood will explore how it is possible to design for play and initiating a discussion on how we can insist on the qualities of play from the perspective of the participants.

The BIN Norden 2020 Conference takes place in collaboration with Design School Kolding, Copenhagen University College, LEGO House and Billund Kommune. The research conference day 1-2 will be held in Lego House Billund and the Copenhagen University College will host the open conference day 3.

The conference is aimed at researchers, educators and others with an interest in design, play, education, and child culture research. Students with relevant research projects are also encouraged to submit contributions to the conference.

The aim of the Nordic conference is to strengthen the Nordic community on child culture research and promote the formation of a Nordic network of researchers bringing child culture research and design research together.

Læs mereLuk

Nødvendig for at afspille YouTube videoer