Deleøkonomi i livsstilsbranchen

Designskolen Kolding afholder onsdag den 29. april en masterclass om deleøkonomi i livsstilbranchen med fokus på bæredygtighed.

Er du designer eller designstuderende inden for tekstil, konstruktion eller mode eller produkt/branding? Interesserer du dig for deleøkonomi og bæredygtighed? Og har du lyst til sammen med andre studerende at ideudvikle til et nyt banebrydende, bæredygtig koncept? Så er dette arrangement temmelig sikkert noget for dig.

Fra kl. 10.00-12.00 er programmet åbent for alle og byder på oplæg ved Mette Abrahamsen, netværksleder, Innovationsnetværk Service Platform. Vigga Svensson, medstifter af den cirkulære abonnementsservice for børnetøj VIGGA. Og sidst med ikke mindst Lynda Grose, Designer og Assistant Professor ved California College of the Arts i San Francisco.

Kl. 12.30-15.00 afholdes en idegenereringsworkshop kun for studerende.

Da der er et begrænset antal pladser, gælder først- til- mølle princippet. Tilmelding til svea@innonetlifestyle.com senest 24.4. Det er gratis at deltage. Husk at angive at du er studerende, og hvilken uddannelse/skole du går på.