DK:Spot

Vi sætter spot på Kristian Beck Jensen, Designskolen Koldings nye kok, der kun har én ting i hovedet.

NAVN: Kristian Beck Jensen

ALDER: 32

NATIONALITET: Jyde

BESKÆFTIGELSE: Kokkemand/Servicemedarbejder

RELATION TIL DESIGNSKOLEN: Det er mit job

HVOR FINDER JEG INSPIRATION? Det gør jeg hele tiden. Jeg kan ikke gå en tur uden at tænke på mad. Går jeg en tur i skoven og ser et fedt træ tænker jeg: hvordan kan jeg få det ind i madlavning. Kan man spise mos? Det kan man måske godt, og så eksperimenterer jeg med det.

HVAD ER JEG FAGLIGT OPTAGET AF LIGE NU? Jeg har kun mad i hovedet.

MIN DRØMMEOPGAVE. HVORFOR? Opgave vil jeg ikke kalde det. Hellere drøm. Min drøm, i forhold til mig fag, er at lave ærligt mad. Altså jeg har jo min drømmekvinde, min drømmesøn, min drømmebil… jeg har ikke fået min drømmehund endnu – en Golden Retriever. Og så elsker jeg jagt – min drøm vil nok være at gå rigtig meget på jagt. Min store jagtdrøm er at skyde en bjørn med bue og pil.

HVORFOR VALGTE JEG DESIGNSKOLEN KOLDING? Fordi det passede godt ind i mit og min families liv.

HVAD ER GODT DESIGN FOR MIG? Godt design skal have en fortælling og et formål. Jeg bryder mig ikke om en flot designet stol, hvis siddekomforten er dårlig. På samme måde har jeg det med Global knive. Alle har dem, fordi de er flot designet, men de er ikke gode at arbejde med. Man holder simpelthen ikke godt på dem. PH-lampen er godt design. Den giver godt lys, den er flot og og den blænder ikke. Det kan jeg godt lide.