Green Change Agents

Nye forandringsagenter klar til at hjælpe virksomheder med at blive grønnere

Green Network Vejle og Designskolen Kolding er nu klar til at sende sit andet hold grønne forandringsagenter ud i verden. De ti agenter har alle en videregående uddannelse som basis for forløbet, der gør dem i stand til at sætte fokus på grøn omstilling i små og store virksomheder.

I forløbet har de fået viden om en hel række emner inden for grøn omstilling herunder affaldshåndtering, genanvendelse, minimering af ressourceforbrug og CO2-udledning, grønne industrisymbioser, minimering af emissioner, madspild og miljølovgivning.

Derudover har de - med udgangspunkt Designskolen Koldings udviklingsmodel og designtænkningsbegrebet - fået introduktion til en række værktøjer og redskaber med henblik på at kunne varetage forandringsprocesser og spotte nye muligheder for virksomhederne.

Fra energiingeniør til etnologi
Niveauet blandt de kommende agenter har været højt, og deltagernes uddannelsesmæssige baggrund spænder denne gang vidt - fra energiingeniør, geofysik og geografi til etnologi og ernæring og sundhed, og der ligger derfor potentielt rigtig mange spændende virksomhedspraktikker på bagkant af forløbet, hvoraf en del allerede er kommet i hus.

Du kan finde de nye agenter og deres CV her:
http://greenchangeagents.dk/nuvaerende-agenter/

Vil I ha’ hjælp af en grøn agent ?
Er du interesseret i at få en grøn forandringsagent i praktik, kan du se mere her:
http://greenchangeagents.dk/deltag-som-virksomhed/ - og kontakte projektleder Mette Røy Kristensen / mrk@greennetwork.dk

Vil du vide mere om designdelen i uddannelsen, kan du kontakte designkonsulent, cand. polyt. Anne Carstensen / ac@dskd.dk / +45 23 24 26 48

Kontakt