Projekter Projekter Vælg fokusområde Alle Bæredygtighed og Design Socialt Design Leg og Design Øvrige Vælg samarbejdspartner Alle Aalborg Kommune D2i ECCO Kolding Kommune Kopenhagen Fur LEGO Sygehus Lillebælt Øvrige Plant a Seed - Dystopia Børnehavebørn diskuterer genanvendelse gennem leg. Det gør de gennem et spil udviklet af designstuderende. Et spil omkring sortering af affald for 3-6-årige. Water my City - fra klimasikring til nye muligheder Borgere inddrages i proces om klimasikring af boligområde. Designstuderende faciliterer borgerinddragende workshop. The Challenge 16-årige folkeskoleelever designer løsninger for en bedre verden. Det gør de gennem et spil udviklet af en designstuderende fra kommunikationsdesign på Designskolen Kolding. Et spil til undervisning omkring bæredygtighed for 10. klasses elever. MADCOOKING Koncept, udviklet af studerende på Designskolen Kolding, motiverer internationale studerende til at lære dansk, gennem madlavning og socialt tværkulturelt møde. Implementering af designprojekter fra DesignCamp2017 Vi modner udvalgte projekter og tester prototyper i den kontekst, de er tiltænkt. Gennem borgerinddragende workshops og happenings tester vi koncepternes relevans og graden af bæredygtighed. DesignCamp2017 - Sustainable Action & Entrepreneurship Siden 2009 er DesignCamp et årligt tværkulturelt event på Designskolen Kolding. Et event der samler danske og international studerende, private virksomheder, offentlige instanser, designere, forskere og andre med en interesse i design, for at adressere globale udfordringer og løse fælles problemstillinger. Projekt Troldhedestien – Rum for alle Kolding Kommune ønsker at den gamle jernbanestrækning skal være et attraktivt tilbud til alle borgere – også bevægelseshæmmede, svagtseende, psykisk sårbare og socialt udsatte. Målet er, at mødet i det fri skal skabe nye fællesskaber mellem borgere med vidt forskellige forudsætninger. Hvordan gør vi os selv overflødige? Børne- og ungeinddragelse på specialskolen Marielund Designerne fra Designskolen Kolding vil gennem observationer på Marielund og en række workshops for elever, forældre og medarbejdere, udvikle en model for, hvordan eleverne bliver bedre til at sætte ord på tanker og følelser og dermed i større grad kan inddrages i skolens hverdag og opleve at blive hørt. Den gode indflytning Hvordan gør vi overgangen fra egen bolig til plejehjem så god og tryg som mulig? Hvad kan vi gøre anderledes i forhold til det praktiske og selve indflytningen? Ældre, pårørende, personale og designere finder svar. Pagesnext › 1 2
Plant a Seed - Dystopia Børnehavebørn diskuterer genanvendelse gennem leg. Det gør de gennem et spil udviklet af designstuderende. Et spil omkring sortering af affald for 3-6-årige.
Water my City - fra klimasikring til nye muligheder Borgere inddrages i proces om klimasikring af boligområde. Designstuderende faciliterer borgerinddragende workshop.
The Challenge 16-årige folkeskoleelever designer løsninger for en bedre verden. Det gør de gennem et spil udviklet af en designstuderende fra kommunikationsdesign på Designskolen Kolding. Et spil til undervisning omkring bæredygtighed for 10. klasses elever.
MADCOOKING Koncept, udviklet af studerende på Designskolen Kolding, motiverer internationale studerende til at lære dansk, gennem madlavning og socialt tværkulturelt møde.
Implementering af designprojekter fra DesignCamp2017 Vi modner udvalgte projekter og tester prototyper i den kontekst, de er tiltænkt. Gennem borgerinddragende workshops og happenings tester vi koncepternes relevans og graden af bæredygtighed.
DesignCamp2017 - Sustainable Action & Entrepreneurship Siden 2009 er DesignCamp et årligt tværkulturelt event på Designskolen Kolding. Et event der samler danske og international studerende, private virksomheder, offentlige instanser, designere, forskere og andre med en interesse i design, for at adressere globale udfordringer og løse fælles problemstillinger.
Projekt Troldhedestien – Rum for alle Kolding Kommune ønsker at den gamle jernbanestrækning skal være et attraktivt tilbud til alle borgere – også bevægelseshæmmede, svagtseende, psykisk sårbare og socialt udsatte. Målet er, at mødet i det fri skal skabe nye fællesskaber mellem borgere med vidt forskellige forudsætninger.
Hvordan gør vi os selv overflødige? Børne- og ungeinddragelse på specialskolen Marielund Designerne fra Designskolen Kolding vil gennem observationer på Marielund og en række workshops for elever, forældre og medarbejdere, udvikle en model for, hvordan eleverne bliver bedre til at sætte ord på tanker og følelser og dermed i større grad kan inddrages i skolens hverdag og opleve at blive hørt.
Den gode indflytning Hvordan gør vi overgangen fra egen bolig til plejehjem så god og tryg som mulig? Hvad kan vi gøre anderledes i forhold til det praktiske og selve indflytningen? Ældre, pårørende, personale og designere finder svar.