Kandidatuddannelsen
Optagelse og krav

Optagelse på kandidatuddannelsen

Under punkterne 1-3 kan du læse nærmere om vores optagelsesforløb til kandidatuddannelsen i design.

Designskolen Kolding inviterer alle studerende med talent og motivation til at søge optagelse på vores kandidatuddannelse. Så hvis du har afsluttet en relevant bacheloruddannelse eller tilsvarende, så send din ansøgning senest 1. marts kl. 23.59. Din vej til optagelse begynder med en relevant uddannelse og en ansøgning, som blandt andet indeholder dit portfolio og en kort film om dig selv.

Hvem kan søge ind

Ansøgning og portfolio

2. Studieplads - kandidat

Kandidat