Green Change Agents

Facts

Samarbejdspartnere
Vejle Kommune og Kolding Kommune
Projektledelse
Green Network, Designskolen Kolding, Kolding Kommune, Vejle Kommune
Periode
Afsluttes december 2016
Emneord
Bæredygtighed, grøn omstilling, erhvervsfremme
Deltagere
Designskolen Kolding, Vejle Kommune og Kolding Kommune
Laboratorium
Laboratoriet for Bæredygtighed og Design

Grøn omstilling med design

Har din virksomhed brug for hjælp til at reducere madspil? Eller til at minimere forbrug af ressourcer? Måske til at indføre en ny grøn forretningsmodel?

Så er Green Change Agents, et nyt projekt under Miljøstyrelsen, en ny oplagt mulighed.

Green Change Agents er rettet imod virksomheder, som ønsker at få styrket miljøindsatsen med hjælp fra akademikere inden for områderne ressourceoptimering, mere miljøvenlige produkter, cirkulære kredsløb eller genanvendelse.

Projektet henvender sig primært til virksomheder i Trekantsområdet og omegn, men virksomheder fra andre dele af landet er også velkomne til at deltage.

Designskolen Koldings laboratorium ’Lifelong Learning’ og erhvervsnetværket ’Green Network’ har arbejdet tæt sammen om at skabe en model for, hvordan man kan lave grøn omstilling i virksomhederne.

- Laboratoriet for Efteruddannelse vil, i kraft af sine erfaringer med at undervise i forandringsprocesser og designledelse, bidrage til undervisningen med de metoder, der er vigtige for at kunne igangsætte en omstilling i virksomhederne - herunder modeller for omstilling, forandringsledelse og mulighedsskabelse, fortæller Pia Schytz, designkonsultent i laboratoriet.

Det er gratis at deltage i projektet. Projektet løber til december 2016 og ledes af Green Network i et samarbejde med Designskolen Kolding og Vejle og Kolding Kommuner.

Kontakt